Radonmannen bidro til kompetanseheving på årets bransjetreff - Radonmannen

Radonmannen bidro til kompetanseheving på årets bransjetreff

radonmannen bransjetreff bygg.no

Foto: Svanhild Blakstad/Byggeindustrien
Kilde: www.bygg.no
Artikkel: http://www.bygg.no/article/1302620?image=dp-image88804-1302696
Norsk Radonforening samlet medlemmene til bransjetreff 1. februar – hvor kompetanse sto på programmet. Siden etableringen av Norsk Radonforening (NRF) i 2010, har bransjetreffet vært en årlig begivenhet. På årets treff samlet arrangøren deltakere fra kommuner, bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Radonmannen har et stort engasjement i radon som fagområde – og var selvfølgelig en av deltakerne og bidragsyterne på bransjetreffet.

Den viktigste oppgaven er å øke kompetansen i bransjen. Radonmannen radonsikrer 1600 bygg i året, alt fra private boliger til store næringsbygg, skoler, flerbrukshaller etc. Blant kundene er både privatpersoner og store entreprenører. For tiden jobber Radonmannen med drøyt 30 store prosjekter i Oslo og omegn.

Daglig leder, Christoffer Berggren, imøteser nye krav om etterkontroll og radonsperre med TEK 17 – men ser også store utfordringer for bransjen:

– Vi opplever at enkelte entreprenører anser betong som fullverdig radonsperre, og derfor velger bort reelle radontiltak. Det er en stor utfordring for byggherren, som tror at alt er i skjønneste orden. Men så viser målingene noe helt annet, og man sitter igjen med kostbare utfordringer man ikke hadde forutsett – noe som er et stort problem i bransjen, mener Berggren.

Her kan du lese hele artikkelen om bransjetreffet – for kompetanseøkning om radon:
http://www.bygg.no/article/1302620?image=dp-image88804-1302696
Kontakt oss i dag
Epost
Telefon
Postnummer
Hva gjelder henvendelsen?

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
Følg oss
Følg oss på facebook
Følg oss på google+
Følg oss på twitter
Motta nyttig informasjon fra oss
Epost*
Kundesenter
radonmannen
63 81 60 00
post@radonmannen.no

POST OG BESØKSADRESSE:
Radonmannen AS
Storgata 14
2000 Lillestrøm

Org. nr 998 384 125 MVA